Blago dimljena
Blago dimljena
Blago dimljena
Arrow
Arrow
Slider

RIVERFISH OD SADA I U EVROPSKOJ UNIJI

Sve informacije o proizvodima i distribuciji u EU

možete pogledati na sajtu

www.riverfish.eu

 Dobrodošli!

 

River Fish je vodeća firma za preradu i konzervisanje ribe iz glavnog grada Srbije, Beograda.

Firma je osnovana 2007. godine od strane gospodina Milovana Trišića, iako su tehničko-tehnološke pripreme započete dve godine ranije.

River Fish firma je od samog osnivanja imala za cilj da stvori zdravu hranu, jedinstven ukus bez aditiva i konzervansa, uz odluku da odabere kvalitet ispred kvantiteta. River Fish je jedina evropska firma koja je u potpunosti razvila tehnologiju za preradu i konzervisanje slatkovodne ribe. Po prvi put se slatkovodna riba pojavljuje kao široko konzumna, i što je možda najvažnije, jede se bez straha od kosti.

Uz River Fish, u našem vlasništvu je još brend - Sea Fish koji se bavi preradom i konzervisanjem morske ribe, ali i Organic Fish koji nudi organske proizvode od ribe i morskih plodova.

 

Misija

Naša misija je proizvoditi u potpunosti prirodne, zdrave i visokokvalitetne riblje proizvode poštujući visoke standarde kvaliteta, osiguravajući time dugoročno zadovoljstvo potrošača. Ulagati u proizvodni proces i inovativna poslovna rešenja kako bi se omogućio što veći poslovni napredak.

Naša vizija je zadržati vodeću poziciju na tržištu regiona oslanjajući se na tradiciju i kvalitet, uz kontinuirano ulaganje u razvoj i rast firme.

 

Slatkovodna riba

PASTRMKA
Pastrmka kotleti
blago dimljena u suncokretovom ulju

Morska Riba

SKUŠA
Skuša fileti u suncokretovom ulju

Gastronomija

RECEPTI
Blog posvećen gastronomiji gde možete pronaći zanimljive recepte jela pripremljena sa našom ribom.

Uskoro!!!

On Line PRODAVNICA
Od sada možete kupiti naše proizvode online...